vineri, 30 iulie 2021

Îndemn la voluntariat, cu Scouts et Guides de France

 Timp de 4 săptămâni, echipa Stea a fost sprijinită zi de zi de către 6 tineri de la organizația „Scouts et Guides de France” la activitățile de la Centrul de zi cu copiii din mediile defavorizate.

Emeline Masurel, Maxime Challe, Pierre-Louis Dehove, Aurelian Juillard și Louise Louvet și-au dedicat energia, cunoștințele, timpul și sufletul pentru a petrece timp, a se juca și a face activități cu cei mici.

Ei au fost răsplătiți de către echipa STEA cu o diploma și un ecuson cu steagul României, în semn de mulțumire și recunoștință pentru ceea ce ne-au oferit: TIMP DE CALITATE!

Ne-am simțit respectați și valorați la Stea. Și pot spune că datorită experiențelor avute aici, am evoluat din punct de vedere profesional”, ne-a spus Maxime Challe.

Încurajăm liceenii să vină la Stea să trăiască experiența voluntariatului care lasă amintiri inimaginabile. Deschide-ți-vă spre fapte bune!”, este indemnul lui Pierre – Louis Dehove și al lui Aurelian Juillard.

“Ajutându-i pe ceilalți și oferind timp pentru cel de lângă tine ajungi tu însuți să evoluezi și să înveți multe” este mesajul tinerei de 19 ani, Emeline Masurel iar Flavie Mamin transmite aceeași concluzie, prin mesajul ei: “Ajutându-I pe acești copii să evolueze, chiar tu evoluezi”.

Mulțumim din suflet, Scouts et Guides de France!!!

0 Comments