duminică, 13 iunie 2021

Mirela Molnar de la Asociația Stea, nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

 

Voturile sătmărenilor de anul trecut au propulsat-o pe Mirela Mioara Molnar de la Asociația Stea, în topul nominalizaților la categoria Premiul pentru asistentul social în domeniul incluziunii sociale – economie socială, alături de alți profesioniști din tară, la ediția a VII-a a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.

Chiar dacă evenimentul prevăzut anul trecut a fost amânat din cauza COVID-19, mâine seară la Ateneul Român va avea loc în sfârșit ceremonia de decernare a premiilor asistenților sociali ai anului 2019, gazda fiind nimeni alta decât Andreea Marin.

Cu o vastă experiență în domeniul social, Mirela Molnar este asistentul responsabil cu activitățile de educație parentală, ateliere cu tineri și adulți, activități de integrare socio-profesională și mobilizare comunitară la Asociația Stea. Unul dintre proiectele de suflet este Grădina Stea, al cărei scop este unul dublu: pe de o parte să răspundă nevoii de legume produse respectând principiile agroecologiei, fără îngrășăminte și pesticide, și pe de altă parte să susțină incluziunea în muncă a persoanelor aflate în dificultate, oferindu-le un cadru protejat în care să-și dezvolte abilitățile de muncă.

http://asociatiastea.blogspot.com/2019/03/gradina-stea-un-loc-cu-adevarat-special.html

Rezultatele muncii acestui om dedicat meseriei nu au întârziat să apară iar Mirela este convinsă că și-a găsit menirea, aceea de a educa, susține și învăța persoanele din mediile aflate în impas care doresc să-și schimbe viața.

Noi, echipa și beneficiarii noștri, îi urăm success și o așteptăm acasă. Indiferent de votul juriului, pentru noi ea este câștigătoare!

0 Comments