vineri, 3 februarie 2017

Femeile din Liga Pensionarilor Unirea, alături de copiii și tinerii de la Stea


           O parte din femeile de la Liga Pensionarilor Unirea au venit astăzi, 3 februarie, să ajute echipa Asociației Stea la activitățile Centrului de zi.
          Doamnele au venit cu daruri pentru copiii și tinerii care beneficiază de serviciile de la Stea, considerând importante alimentele, articolele de încălțăminte și îmbrăcăminte dar și jucării și jocuri pentru cei mici.

         “Noi am mai fost aici acum ceva vreme însă am întrerupt activitatea dar acum dorim să o reluăm și să venim în mod constant să ajutăm la centru. Dorim să fim alături de aceste persoane defavorizate iar din puținele noastre resurse, să aducem necesarul de care aveți nevoie”, a declarat Margareta Bejan, președinta Femeilor din Liga Pensionarilor Unirea pe județul Satu Mare.

Marincat Alexandra

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...