vineri, 3 februarie 2017

Campania “Iubește inteligent” a ajuns și la Asociația Stea

           Ofițerii Compartimentului Analiză și Prevenirea Criminalității, Felicia Hrihorișan și Liviana Chiorean, au organizat astăzi o întâlnire cu beneficiarii de la Centrul de zi Stea.
           Acțiunea face parte din campania “Iubește inteligent” care are scopul de a informa copiii și tinerii cu privire la infracțiunile de violență sexuală dar și oferirea informaților cu privire la modalitățile de prevenire și de raportare a acestora.
           Reprezentantele Poliției Județului Satu mare au prezentat materiale power-point și filmulețe din campanie care au ilustrat situații de viață care pot conduce la violența sexuală.

          Cele aproximativ 40 de persoane prezente la această acțiune au putut pune întrebări, au povestit experiențe personale și au urmărit cu interes materialele prezentate.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...