joi, 2 februarie 2017

Peste 20 de tineri, la activitatea de abilități emoționale

         Una dintre activitățile din această săptămână la centrul de zi al Asociației Stea a fost cea referitoare la abilitățile emoționale. Peste 20 de tineri beneficiari, persoane provenind din mediul străzii sau care trăiesc în condiții extreme, au avut parte de consiliere și dezbaterea temei legate de exprimarea emoțiilor și controlul acestora.
        Astfel, timp de 2 ore, fiecare dintre ei, sub indrumarea asistentului social și a voluntarilor prezenți, și-au exprimat stările emoționale, neplăcerile, frustrările dar și lucrurile pozitive trăite recent.

        Rezultatele acestei activități sunt ca acești tineri să conștientizeze propriul comportament, să-și înțeleagă și să-și ajute prietenii la nevoie dar și să găsească sprijin și empatie în cercul de consiliere.

Iulia Mercea

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...