miercuri, 21 decembrie 2016

Moș Crăciun a poposit la copiii noștri


          Moș Crăciun ne-a călcat ieri pragul pregătit cu daruri pentru 22 de copii de la Centrul de zi al Asociației Stea.
          În cadrul evenimentului “Scrisoare către Moș Crăciun”, 22 de copii i-au scris Moșului câte o scrisoare personalizată, iar pentru că au fost cuminți, au avut o prezență bună la școală și la activitățile after-school de la Asociația Stea, aceștia și-au vazut dorințele împlinite. Păpuși, mașinuțe, bocanci și cizme, geci și traininguri, dulciuri și sucuri, toate sub brad pentru ei.
            Acțiunea a fost organizată de către un grup de tineri cu suflet mare care au participat la bucuria imensă prilejuită de venirea Moșului, iar toți cei prezenți au colindat lângă brad, au împărtășit emoții și multă iubire, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Mulțumim tinerilor care au organizat acest minunat eveniment și actorului Carol Erdos care a reușit să-i convingă și pe cei mai sceptici dintre copii că Moș Crăciun există!

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...