joi, 12 ianuarie 2017

Astăzi a fost despre vise

          Voluntarii francezi aflați la Asociația Stea într-un stagiu de un an au pregătit astăzi, 12 ianuarie, un concurs de desen având ca temă VISELE.
Zece beneficiari de la centrul de zi Stea au ales să-ți pună pe foaie dorințele și visele pe care le au, lucrurile importante pe care doresc să le realizeze în viață.
           În timp ce majoritatea dintre ei visează să aibă cândva o casă a lor, unii au preferat să-și exprime dorința unei călătorii în Franța sau concretizarea unei relații de iubire și afecțiune. N-a lipsit nici visul unei mame de a-și vedea băiețelul de 10 ani realizat în viață.
Și chiar dacă una dintre fetițele care vin la centrul de zi, Raluca, spunea că visele sunt pentru cei bogați, se pare că cei care trăiesc la limita existenței continuă să spere că într-o zi dorințele lor vor deveni realitate.


Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...