luni, 19 decembrie 2016

Daruri din suflet pentru cei săraci


 Luna decembrie înseamnă familie, sărbătoare, credință și planuri de viitor. Finalul de an aduce retrospectiva celui ce tocmai se încheie și punerea dorințelor pentru anul de vine. O lepădare de ură, resentimente ți prejudecăți, o cumulare de iubire, bunătate, iertare și altruism.


Comunitatea sătmăreană continuă și de această dată să fie alături de noi, Asociația Stea. În graba pregătirilor pentru Crăciun, există loc pentru a ne gândi la cei cu care soarta nu a fost deloc blândă : copii și tineri ai străzii, familii care trăiesc la limita sărăciei.
Vă mulțumim pentru darurile și donațiile primite, constând în produse de igienă, alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte, produse sanitare și jucării.
Mulțumim ISU Someș Satu Mare, dnei profesoare Vio Bran și elevilor dedicați și implicați de la Colegiul Economic pentru darurile aduse ieri, 19.12.2016.
O mare îmbrățișare pentru toți cei care ne ajută să ne continuăm misiunea nobilă.


Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...