luni, 10 octombrie 2016

Elevii de la Colegiul Economic "Gheorghe Dragoș", dornici de a face voluntariat


           Peste 60 de elevi din clasele a X-a și a XI a au participat astăzi la o prezentare a ofertelor de voluntariat din Satu Mare. Astfel, timp de o oră, un reprezentant al Asociației Stea împreună cu un reprezentant al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog au informat tinerii cu privire la posibilitățile de a se implica în viața comunității, de a-și ajuta semenii și de a câștiga experiență  intr-un anumit domeniu, participând la acțiuni de voluntariat.

           Evenimentul face parte din proiectul "Voluntariat - resursă pentru comunitate", finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, cu scopul de a crește gradul de implicare a tinerilor sătmăreni în viața comunității precum și de a promova voluntariatul ca valoare personală și resursă comunitară în județul Satu Mare.
             La acest proiect participă 16 ONG-uri și instituții publice din Satu Mare iar elevii pot alege pe baza informațiilor primite unde, cât și cum pot face voluntariat.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...