joi, 6 octombrie 2016

Informăm tinerii și căutăm voluntari în licee

         Colegiul Tehnic "Unio-TraianVuia" Satu Mare a fost astăzi, 6 septembrie, timp de o oră, gazda unei sesiuni de promovare a activităților de voluntariat.
         Acțiunea face parte din proiectul "Voluntariat-resursă pentru comunitate", finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare.
         La această sesiune de informare au participat două clase de elevi, iar un reprezentant al Asociației Stea împreună cu un reprezentant al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare le-au prezentat tinerilor oferta organizațiilor non-guvernamentale și a instituțiilor publice locale din Satu Mare unde tinerii pot desfășura activități de voluntariat.
De asemenea, doritorii au primit pliante cu denumirile și descrierea activităților ONG-urilor și instituțiilor publice care caută voluntari: Asociația de turism și ecologie Salamandra; Asociația Gutenberg-Organizația tinerilor vorbitori de limba germană din Satu Mare; Asociația HEIMA, Asociația Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare/ Centrul Sfântul Paul, Asociația pentru Copii și Tineri 4U, Asociația SamStudia - Organizația tinerilor și Studenților sătmăreni, Asociația socială "Satul de lut", Asociația Stea, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Fundația FARA - centru de tranzit pentru tineri în dificultate, Serviciul Public de Asistență Socială Satu Mare/AlterEgo, Societatea Națională de Cruce Roșie Filiala Satu Mare și Asociația FreeLife.
Detalii și informații găsiți pe www.facebook.com/voluntarinsatumare


Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...