miercuri, 9 iulie 2014

Tabara de recreere pentru copiii si tinerii fara adapost

Peste 13 de copii si tineri ai strazii, beneficiari ai serviciilor oferite de Asociatia STEA, impreuna cu 12 voluntari francezi, se afla incepand de ieri, 9 iulie 2014, in sanul comunitatii din Livada Mica, intr-o tabara de recreere.
Organizata anual, de catre comunitatea din Livada Mica indrumata de preotul Olimpiu Blideran, tabara isi propune sa recompenseze copiii si tinerii care au dat dovada pe parcursul anului de implicare si responsabilitate la activitatile Centrului de zi al Asociatiei STEA. De asemenea, copiii au ocazia de a trai timp de o saptamana intr-un alt mediu, fiind astfel influentati de o sumedenie de aspecte pozitive care isi pun amprenta asupra evolutiei lor.

Tinerii beneficiari ai Asociatiei STEA care lucreaza vor profita si ei de tabara insa in week-end, iar al doilea grup de copii si tineri ai strazii vor poposi in Livada Mica in perioada 16 -22 iulie.


Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...