sâmbătă, 22 martie 2014

Dans si voie-buna la actiunea de recrutare de voluntari

             Asociatia STEA si Fundatia Orange au organizat vineri, 21 martie a.c., o actiune de recrutare de voluntari care a avut loc in Pasajul Corneliu Coposu. Beneficiarii Asociatiei Stea si-au expus produsele artizanale realizate la Centrul de zi si au oferit un moment de dans – flashmob – spectatorilor, mesajul fiind unul cat se poate de sugestiv: “Devino voluntar! Viseaza, creeaza, zambeste, daruieste!”.
             Aceasta actiune face parte din campania de recrutare de voluntari din cadrul proiectului “Educatie pentru viitor” finantat de Fundatia Orange Romania. Parteneri: Grenoble Isere Romania, Solidarite Enfance Romania, Popica Onlus si SPAS Satu Mare.
Echipa Stea a impartit pliante trecatorilor interesati de activitatea asociatiei si au oferit informatii utile tinerilor care doresc sa se alature echipei de voluntari ai Asociatiei STEA.

          La acest eveniment a fost prezent si presedintele organizatiei franceze Solidarite Enfance Roumanie, Dan Adrian Michaloux, care sprijina financiar munca echipei Stea.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...