miercuri, 19 martie 2014

Eveniment de promovare a voluntariatului la Colegiul Economic Gheorghe Dragos din Satu Mare



Pentru că dacă vrem să trăim într-o lume mai bună, trebuie sa contribuim la crearea ei”.
Mahatma Gandhi
 
Acesta este motto-ul sub egida căruia, în cadrul proiectului "Educaţie pentru viitor" pe care asociaţia noastră îl derulează cu sprijinul financiar al Fundaţiei Orange, a avut loc ieri, 19 martie 2014, o acţiune de promovare a voluntariatului în cadrul Colegiului Economic Gheorghe Dragoş din Satu Mare. Aceasta face parte dintr-o serie de evenimente pe care le vom organiza în cadrul unei ample campanii menită să încurajeze membrii comunităţii sătmărene (indiferent de vârstă, profesie sau ststut socio-profesional) să se implice alături de echipa noastră pentru sprijinirea accesului la educaţie a tuturor copiilor şi tinerilor.

Acţiunea de ieri a vizat informarea tinerilor liceeni despre multiplele beneficii ale voluntariatului şi despre oportunităţile de implicare pentru a contribui la ameliorarea unor probleme sociale şi dezvoltarea comunităţii noastre într-un loc mai bun pentru noi toţi.




Multumim Colegiului Economic Gheorghe Dragoş din Satu Mare pentru sprijinul acordat şi aşteptăm persoanele interesate de voluntariat să descopere acţiunile noastre contactându-ne prin diverse mijloace :
- Vizita la centrul de zi de luni pana vineri intre orele 10.00 - 17.00 : B-ul Octavian Goga nr.14, Satu Mare
- Telefon : 0361884330 sau 0743174169
- E-mail : asociatiastea@gmail.com
- Facebook : asociatiastea


“Implică-te alături de noi pentru a da o şansă acestor copii la o viaţă mai bună prin educaţie”.

0 Comments