luni, 22 aprilie 2013

Am pregatit cutiile pentru selectarea deseurilor

        Astazi, 22 aprilie, tinerii care frecventeaza Centrul de zi al Asociatiei Stea au avut parte de o activitate interesanta.
       Sub stricta supraveghere a voluntarei noastre din Italia, Ylenia Perrottelli, acestia au pregatit si decorat cutiile pentru reciclarea deseurilor. Asadar, deocamdata avem trei cutii; cea rosie pentru hartie/cartoane; cea verde pentru sticla iar cea albastra pentru plastic si doze de aluminiu.
      

       Aceasta activitate face parte din programul de civism la care participa toti beneficiarii Centrului de zi. Asa cum spunea Ylenia Perrottelli, obiectivul nostru este de a produce mai putin gunoi, diferentiind plasticul de hartie sau sticla de alte tipuri de deseuri. In plus, acesti tineri vor fi invatati sa creeze lucruri artizanale din obiectele reciclate, in cadrul atelierelor MestesugArt.Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...