miercuri, 17 aprilie 2013

100% pentru comunitate prin 2% pentru STEA


         Scoala generala din Madaras este unul dintre partenerii de baza ai Asociatiei STEA, in proiectul privind promovarea valorilor civice.
         De-a lungul timpului, Asociatia Stea impreuna cu elevii si cadrele didactice de la Scoala Generala din Madaras au realizat o sumedenie de actiuni care au avut drept scop sprijinirea programelor educative ale Asociatiei noastre.
         Desi sunt elevi cu varste intre 6 si 14 ani, insotiti de cadrele lor didactice aceste suflete sunt un exemplu de responsabilitate sociala prin eforturile lor de a ne sustine si  in campania de redirectionare a impozitului pe venit de 2% si de investi astfel in comunitate. Pana acum  cadrele didactice impreuna cu omaeni din comunitatea  Madaras  au completat aproximativ 15 formulare iar campania este in continua desfasurare.


       Prin aceste actiuni, partenerii nostri din Madaras contribuie nu doar la integrarea socio-profesionala a copiilor si tinerilor strazii ci si, in mod indirect, la dezvoltarea propriei comunitati.
 Noi le multumim ca ne ajuta atat de mult!

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...