joi, 11 octombrie 2012

Un excelent exerciţiu de dezvoltare a deprinderilor de comunicare pentru tinerii străzii


În data de 10.10.2012 tinerii de la Asociaţia Stea au fost invitaţi către Fundatia FARA Romania, filiala FOYER  Satu Mare să participe la un eveniment festiv cu ocazia aniversării a 10 ani de la infiintarea programului Caminului de Tranzit Foyer din Satu Mare. 
Tinerii nostri au fost primiţi cu multă deschidere de către gazde şi au avut ocazia să participe la un campionat de tenis de masă. Activitatea s-a dovedit a fi deosebit de plăcută şi totodată instructivă pentru ei deoarece au avut ocazia să pună în practică reguliele de comportament învăţate la centrul de zi şi în apartamentul social şi să-şi exerseze deprinderile de comunicare şi de socializare în mediul extern. 
Cu toţii au dat dovadă de un comportament exemplar reuşind chiar să-şi facă noi prieteni cu care şi-au propus să se mai întâlnească, transmiţându-ne ideea de a organiza şi alte eveimente comune şi de ce nu, data viitoare să fim noi cei care vor avea rolul de gazde.

Mulţumim Fundaţiei FARA Romania, filiala FOYER Satu Mare pentru această invitaţie şi le dorim colegilor noştri mult succes şi putere de muncă în continuare !

0 Comments