luni, 10 octombrie 2016

Elevii de la Colegiul Economic "Gheorghe Dragoș", dornici de a face voluntariat


           Peste 60 de elevi din clasele a X-a și a XI a au participat astăzi la o prezentare a ofertelor de voluntariat din Satu Mare. Astfel, timp de o oră, un reprezentant al Asociației Stea împreună cu un reprezentant al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog au informat tinerii cu privire la posibilitățile de a se implica în viața comunității, de a-și ajuta semenii și de a câștiga experiență  intr-un anumit domeniu, participând la acțiuni de voluntariat.

           Evenimentul face parte din proiectul "Voluntariat - resursă pentru comunitate", finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, cu scopul de a crește gradul de implicare a tinerilor sătmăreni în viața comunității precum și de a promova voluntariatul ca valoare personală și resursă comunitară în județul Satu Mare.
             La acest proiect participă 16 ONG-uri și instituții publice din Satu Mare iar elevii pot alege pe baza informațiilor primite unde, cât și cum pot face voluntariat.

Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...