sâmbătă, 22 martie 2014

Dans si voie-buna la actiunea de recrutare de voluntari

             Asociatia STEA si Fundatia Orange au organizat vineri, 21 martie a.c., o actiune de recrutare de voluntari care a avut loc in Pasajul Corneliu Coposu. Beneficiarii Asociatiei Stea si-au expus produsele artizanale realizate la Centrul de zi si au oferit un moment de dans – flashmob – spectatorilor, mesajul fiind unul cat se poate de sugestiv: “Devino voluntar! Viseaza, creeaza, zambeste, daruieste!”.
             Aceasta actiune face parte din campania de recrutare de voluntari din cadrul proiectului “Educatie pentru viitor” finantat de Fundatia Orange Romania. Parteneri: Grenoble Isere Romania, Solidarite Enfance Romania, Popica Onlus si SPAS Satu Mare.
Echipa Stea a impartit pliante trecatorilor interesati de activitatea asociatiei si au oferit informatii utile tinerilor care doresc sa se alature echipei de voluntari ai Asociatiei STEA.

          La acest eveniment a fost prezent si presedintele organizatiei franceze Solidarite Enfance Roumanie, Dan Adrian Michaloux, care sprijina financiar munca echipei Stea.

Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...