luni, 3 octombrie 2022

ASOCIAȚIA STEA, la vârsta majoratului

 

18 ani de iubire necondiționată pentru semenii noștri cu care soarta nu a fost deloc blândă, 18 ani de destine schimbate, 18 ani de îmbrățisări și pansamente pentru suflete, 18 ani de intervenții contra cronometru în zone vulnerabile, 18 ani de fericire pentru rezultatele muncii noastre dar și de lacrimi și tristețe pentru nereușite sau neputință, 18 ani de bătut la uși și cerut ajutor pentru a ajuta.......

Nimic din toate astea n-ar fi fost posibile fără sprijinul, deschiderea și aprecierea celor care ni s-au alăturat în această misiune, indiferent de statut, etnie, culoare politică, poziție socială. O parte dintre aceștia au fost prezenți astăzi alături de noi și le MULȚUMIM DIN SUFLET! Celor care n-au reușit să ajungă la majorat sau sunt la sute/mii de kilometri distanță le transmitem toată recunoștința noastră. Foștilor noștri colegi și voluntari le spunem că nu vom uita niciodată efortul și implicarea lor de-a lungul anilor.

Mulțumim din suflet La Pescăriţa şi Vânătorul pentru delicioasele platouri oferite cu atâta drag, Party Pics pentru amintirile pe viață, Hotel - Restaurant Aurora pentru pizza preferată de copiii de la Stea și Fantezia Decor pentru minunatul tort care ne-a lăsat fără cuvinte!

Recunoștință partenerilor francezi a căror sprijin vital face posibilă de atâția ani continuarea misiunii noastre Action Education - en français Grenoble Isere Roumanie, Association Solidarité Enfance Roumanie CCFD-Terre Solidaire Emmaus Rodez.

Un mare mulțumim Satu Mare Media, Gazeta de Nord-Vest și PortalSM!

 

0 Comments