duminică, 25 septembrie 2022

Ziua 8 Pregătirea expoziției Sésame

 

Lucie și-a dat seama că volumul zilnic de scanări pe care spera să îl realizeze nu va fi atins așa cum ar fi vrut. Institutul Francez din București i-a dat termen până joi, 8 septembrie, pentru a trimite scanările.

Aceasta a devansat data vernisajului cu trei zile, la 14 în loc de 17 septembrie. Planificarea atelierului de fotografie și munca de după atelier a fost planificată în funcție de această ultimă dată... Lucie își va ține promisiunea, dar cu prețul unui ritm de lucru mai susținut decât cel așteptat! În plus, mai este și timpul necesar pentru a-i pregăti pe copii pentru a vorbi la vernisaj.

O a doua întâlnire este planificată pentru mâine, după orele de școală. Copiii sunt foarte entuziaști și motivați. Cu o oră de mers cu mașina până la Satmarel și o întâlnire de o oră, Lucie va lua pe cel puțin două ore de pauză de la scanare! Dar știm că pregătirea este crucială pentru succesul copiilor. Astfel, au fost programate încă două întâlniri de pregătire înainte de plecarea spre București, marțea viitoare.

0 Comments