marți, 26 octombrie 2021

Excursie de dezvoltare personală pentru tinerii de la Stea

 

Dezvoltarea personală înseamnă descoperirea și exploatarea unor resurse proprii care să sporească semnificativ calitatea vieții.

În vederea potențării intervenției în domeniul autocunoașterii și dezvoltării personale, tinerii incluși în proiectul “Ateliere de dezvoltare a competențelor tinerilor pentru incluziune“, finanțat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare, au participat la o serie de activități speciale realizate în natură printr-o excursie de o zi.

Alături de cei 15 beneficiari și doi asistenți sociali, Mirela Molnar și Diana Tarța, la întâlnirea care a avut loc în localitatea Mujdeni, a participat și psihologul Cornelia H., cu o vastă experiență profesională în munca cu tinerii din mediile vulnerabile. Aceasta a construit un program de activități atât de grup cât și de reflecție personală, adaptat nevoilor lor.

Călătoria de autocunoaștere, de antrenare a capacității de a se focaliza asupra lucrurilor pozitive din viața fiecăruia și de a identifica aspirații personale de viitor la care au participat pentru prima dată în viața lor i-a făcut să conștientizeze că este în puterea fiecăruia să acționeze pentru un viitor mai bun.

0 Comments