miercuri, 16 iunie 2021

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

 

Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin.

La acest eveniment a participat și asistentul social de la Asociația Stea, Mirela Molnar, nominalizată în urma voturilor la categoria Premiul pentru asistentul social în domeniul incluziunii sociale – economie socială, alături de mulți alți profesioniști din întreaga țară. Premiul I i-a revenit sătmărencei, care consideră că această distincție este recunoașterea muncii ei și a echipei Stea în decursul anilor, cu persoanele din mediile vulnerabile.

Cu o vastă experiență în domeniul social, Mirela Molnar este asistentul responsabil cu cu activitățile de educație parentală, ateliere cu tinerii și adulți, activități de integrare socio-profesională și mobilizare comunitară la Asociația Stea. 

Unul dintre proiectele de suflet este Grădina Stea, al cărei scop este unul dublu: pe de o parte să răspundă nevoii de legume produse respectând principiile agroecologiei, fără îngrășăminte și pesticide, iar pe de altă parte să susțină incluziunea în muncă a persoanelor aflate în dificultate, oferindu-le un cadru protejat în care să-și dezvolte abilitățile de muncă.


0 Comments