marți, 6 august 2019

Vizite profesionale care deschid noi orizonturi !


În continuarea programului EduMotivation copiii înscriși la Asociația Stea au descoperit azi două noi domenii profesionale: fabricarea de mobilier tapițat și producția de ciocolată. Sprijinul nostru în descoperierea meseriilor au fost două companii de succes din județul Satu Mare.
Ziua a început la firma Top Design Furniture din Medieșu Aurit, producător important de mobilier tapițat care este prezent în toata Europa, parte a grupului Collection AB, gazdă primitoare pentru copii Asociației Stea.
Top Design Furniture le-a oferit copiilor o experienta unică arătându-le în detaliu etapele prin care trece materia primă până la stadiul de produs finit: canapele sau mobilier.
Punctul de maximă atracție pentru copii a fost croirea materialelor textile în vederea tapițării. A fost momentul în care în ochii lor s-a conturat imaginea unei meserii.

Dupămasa a însemnat continuarea călătoriei inspiraționale pentru copii în ceea ce privește posibilele meserii cu o vizită delicioasă la Fabrica de Ciocolată Mueller & Prietenii. Fabrica este situată la intrare în Odoreu şi se întinde pe o suprafaţă de 3400 mp., aparţinând concernului Wawi, companie germană care domină piaţa ciocolatei de calitate din Europa de Nord.
Visul fiecăruia dintre noi, încă din copilarie, este să patrundă în tainele fabricării ciocolatei. Pentru copiii de la Asociatia Stea acest vis a devenit azi realitate, Muller si Prietenii SRL, unul dintre cei mai importanți exportatori de ciocolată din Romania, a răspuns pozitiv dorinței copiilor de a-i vizita. Iar gazdele au satisfacut toate curiozitatile copiilor cu privire la cum se fabrică deliciile dulci. Și chiar mai mult : copiii au devenit degustători de ciocolată, fiind răsfățați de personalul companiei cu cele mai fine delicatese.


Mulțumim mult Top Design Furniture din Medieșu Aurit și fabrica de ciocolată Mueller&Prietenii SRL - Wawi din Odoreu pentru experiențele minunate oferite azi copiilor și pentru că le-ați dat posibilitatea de a se visa viitorii voștri colegi.

0 Comments