miercuri, 31 iulie 2019

Inspirație pentru viitor prin activități de karting

În această vară copiii de la Stea înscriși în programul EduMotivation au ocazia de a descoperii o serie de activități antreprenoriale de succes din județul nostru, menite să le deschidă orizonturile și să-i determine să se gândească în mod serios care ar putea fi viitoarele lor locuri de muncă. Această săptămână este dedicată unor activități inedite prin care copiii își pot da seama că viitorul profesional poate să însemne și ceva foarte interesant și pozitiv, atunci când reușești să-și transformi pasiunea într-o afacere de succes. Și unul dintre cele mai bune exemple în aceste sens îl reprezintă firma UNOKARTING TUR SRL din localitatea Ciuperceni, care oferă una din importantele atracții pentru turiștii care se află în zonă. Este vorba de cea mai mare pistă de karting din nord-vestul țării și singura din județul Satu Mare, unde pasionații de viteză au acces la activități de agrement, iar împătimiții acestui sport se pot pregăti pentru competițiile naționale şi internaționale.


Pentru copiii de la Stea, activitățile de karting reprezintă o premieră absolută și o bucurie nemărginită ! Împărțiți pe grupe de câte 12 copii, cu sprijinul firmei UNOKARTING TUR SRL, aceștia au ocazia să experimenteze o zi de activități complexe la Ciuperceni. 
Programul începe cu o sesiune de instructaj în care cei mici învață elementele de siguranță, descoperă funcționarea karturilor și îmbracă echipamentul de protecție. 
Urmează urcarea în karturi și turele pe pista având ca lungime 860 de metri. 

Cei mai mici, cărora le este frică de karturi, au ocazia să conducă bărcuțele din piscina special amenajată pentru copii. 
Ziua se încheie cu o decernare de diplome pentru cei mai curajoși vitezomani care pleacă cu zâmbetele pe față și ochii sclipind de bucurie. 
Mulțumim din suflet UNOKARTING TUR SRL pentru aceste activități de neuitat ! De acum încolo, ideea de a se pregăti pentru viitorul lor loc de muncă are un nou ecou în mințile acestor copii prin experiențele pozitive prin care au trecut.

0 Comments