miercuri, 18 iulie 2018

Voluntarii în acțiune: învățăm cu multă voie bună !

Azi la centrul de zi Stea voluntarii implicați în programul de mentorat oferă copiilor o zi plină de activități interesante combinând utilul (exercițiile de matematică) cu plăcutul (jocuri, dans și activități sportive).
Tinerii sătmăreni au ocazia să pregătească activitățile în echipă împreună cu voluntarii noștri francezi și cu cei din seria nouă de voluntari internaționali din Cipru, Georgia și Portugalia, veniți la Satu Mare în cadrul unui parteneriat cu organizația AIESEC din Cluj-Napoca. E o adevărată plăcere să-i vezi în acțiune și mai ales să vezi bucuria din ochii copiilor care primesc toată atenția și încurajarea de care au atât de multă nevoie !
Activitățile de mentorat sunt realizate în cadrul proiectului „Inspiraţie-Atitudine-Determinare” susținut de către Primăria Municipiului Satu Mare prin Centrul Cultural G.M. Zamfirescu. 
 

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...