miercuri, 11 aprilie 2018

Vizită la Radio Transilvania !


Cu entuziasm și dorintă de a vedea ce înseamnă o nouă meserie, cei mici au avut azi placerea de a-i întâlni pe Ovidiu Matioc și colegii săi, care le-au prezentat cu mult umor locul în care se prelucrează magia sunetelor. 
Curioși de ceea ce se întâmplă în spatele microfonului, copii s-au adunat lângă Ovidiu să-l vadă acționând diferite butoane în timp ce se pregătea să intre în direct. Au avut astfel ocazia să descopere funcționalitatea a diferite echipamente din studioul de radio și bineânțeles, au putut și ei să salute ascultătorii și să se prezinte voioși. 
În cadrul vizitei, cei mici au putut să-și facă o idee despre ceea ce înseamnă să fii „om de radio”, așa cum spune Ovidiu. Ei au putut să-și aleagă muzica preferată și să vorbească la microfon, trecând cu brio peste cele câteva emoții inerente.
Multumim din suflet echipei Radio Transilvania din Satu Mare pentru primirea calduroasă, pentru deschiderea cu care au interacționat cu copiii și pentru surpriza dulce oferită la sfârșit. Mâine, ne întâlnim din nou la radio, de această dată cu cel de al doilea grup de copii.

0 Comments