miercuri, 20 decembrie 2017

Invitați speciali la Târgul de Crăciun al Colegiului Economic „Gheorghe Dragoş” Satu MarIeri, 19 decembrie 2017, un grup de 10 copii de la Stea însoțiți de un asistent social și 3 voluntari din Franța au participat la Târgul de Crăciun al Colegiului Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş” Satu Mare. Copii au fost primiți cu multă căldură de profesorii și de către elevii colegiului, mulți dintre ei fiind deja implicați în activități de voluntariat în parteneriat cu Asociația Stea. Copii au viziat frumoasele standuri realizate de către elevi unde au degustat din bucatele alese pregătite de gazde și au primit în dar pachete cu dulciuri și fructe.  


Acest eveniment deosebit din cadrul Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş” Satu Mare a fost organizat în cadrul Proiectului Naţional de Voluntariat „Petale-n vânt” la participă 700 de cadre didactice şi 8.000 de preşcolari şi şcolari din 17 judeţe printre care și zece unități de învățământ din județul Satu Mare. La nivel județean, coordonatorul acestui proiect este prof.Năstaca Pișcoran, iar la nivelul Colegiului Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş” Satu Mare, prof. Violeta Bran.Desfășurarea târgului Proiectul „Petale-n vânt” are ca obiective principale oferirea de ajutor financiar unor asociaţii comunitare, dezvoltarea creativităţii, a muncii în echipă a elevilor, precum şi abordarea pragmatică a educaţiei non-formale. Subscriindu-se scopului generos al acestui proiect, Târgul de Craciun din cadrul CEGD a reunit elevi din 24 de clase de la diferite profile. Elevii au pregătit pentru vânzare decoraţiuni hand made, preparate culinare, felicitări, toate acestea fiind comercializate în incinta școlii. 
Elevii au fost coordonați de următorii profesori: Ardelean Monica, Bran Violeta, Chiş Florentina, Codrean Bianca, Codrean Mugurel, Crişan Angela, Csintalan Csaba, Cuha Nicoleta, Fazekas Katalin, Finta Elisabeta, Filip Maria, Horincar Alina, Kiss Greta, Iosif Livia, Maxim Cristina, Măgureanu Maria, Mezat Lavinia, Misznyak Gertrud, Murgu Paula, Pişcoran Năstaca, Popa Camelia, Popa Roxana, Rusu Laviniu, Sabou Delia, Sălăgian Maria, Silaghi Adriana, Silaghi Maria, Stan Adina, State Olimpia, Şuba Ileana, Torok Mircea și Vasile Bogdana. Sponsorii acestui eveniment au fost: Florăria Amaralis Welnera, I deea Fashion MedieșulAurit, Grand Fitness Satu Mare și doi sponsori anonimi.

Felicităm organizatorii, le mulțumim gazdelor pentru că ne-au primit în mijlocul lor cu atâta deschidere și transmitem tuturor celor care s-au implicat să aibă parte de Sărbători Fericite și un An Nou Plin de Bucurii !

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...