marți, 1 august 2017

Feriți-vă de boli consumând legume bio din Grădina Stea

        Agricultura chimică constituie o soluție rapidă, mai puțin costisitoare, pentru controlul plantelor și insectelor care afectează calitatea legumelor. Însă pesticidele, ierbicidele și fertilizatorii au un impact negativ semnificativ asupra sănătății, în special în cazul copiilor.
        Potrivit afirmațiilor membrilor Coaliției Naționale pentru Recolte fără pesticide, din cele 30 de pesticide cel mai des folosite, 19 sunt legate de apariția cancerului, 13 sunt legate de defecte la naștere, 21 au efecte negative asupra organelor reproductive, 26 afectează ficatul, 15 au neurotoxicitate iar 11 duc la perturbarea sistemului endocrin.
        Pesticidele au o încărcătură toxică cumulativă cu efect atât pe termen imediat cât și pe termen lung, iar fiecare persoană acumulează din momentul în care consumă alimente tratate și răspunde la chimicale în funcție de organism și perioada expunerii.
       Noi vă oferim alternativa pentru un stil de viață sănătos. Coșul de legume al Grădinii Stea sau, în funcție de disponibilitate, legume la kg.
      În această săptămână, coșul conține:

1 kg de roșii
1 kg de vinete
2 kg dovlecei
3 bucăți de ardei gras
3 bucăți ardei iute
1 legătură de frunze de pătrunjel
Prețul este de 16 lei / coș.
Preluăm comenzi în limita stocului disponibil pentru livrările de joi (3 august 2017) la telefon 0743174169, pe pagina de facebook Grădina Stea, pe site-ul 
www.gradinastea.ro
Livrare gratuită în municipiul Satu Mare.
Vă așteptăm cu drag pentru porția de sănătate a familie dumneavoastră!

0 Comments