miercuri, 26 aprilie 2017

Asociatia Stea, la formare in branding si comunicare cu experti norvegieni

Reprezentantul Asociatiei Stea, Diana Joldos Bretan, a participat in perioada 24-26 aprilie a.c. la Bucuresti, la o sesiune de formare in branding si comunicare, alaturi de alti 24 reprezentanti ai unor organizatii non-guvernamentale, promotoare de proiecte finantate prin intermediul Fondului ONG in Romania.
Cursul a fost sustinut de catre fondatorul firmei The Brand Project din Oslo, Norvegia, Robert Leinders-Krog, impreuna cu expertul in marketing si branding Carina Akredalen.

Organizata de catre Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC), sesiunea de formare "NGO branding and comunication" a urmarit sa contribuie la eficientizarea proceselor de comunicare ale organizatiilor din Romania, beneficiare de suport EEA Grants, prin intarirea brand-ului organizatiei. Derulata in cadrul programului de finantare Fondul ONG in Romania, parte a granturilor SEE 2009 – 2014, sesiunea a urmarit, de asemenea, sa sustina consolidarea relatiilor bilaterale prin facilitarea accesului la experiente si modele de interventie din Norvegia.
"Aceste sesiuni de branding si comunicare si-au atins intr-adevar scopul. Cu totii am invatat lucruri noi si am aprofundat cunostinte despre strategii, modele, elemente de branding si comunicare. Cu siguranta voi putea aplica cele invatate la nivelul Asociatiei Stea, ba mai mult am venit cu un bagaj de idei si metode care pot sa imbunatateasca activitatea noastra", a afirmat referentul de relatii externe, Diana Joldos Bretan.

0 Comments