miercuri, 19 aprilie 2017

Asistentul social Diana Tarța, la un curs de formare profesională la București

         În perioada 11-13 aprilie a.c., asistentul social Diana Tarța, de la Asociația Stea, a participat la un curs adresat profesioniștilor (angajați sau voluntari) din organizațiile care au implementat proiecte în cadrul Fondului ONG (psihologi, aistenți sociali, pedagogi etc.) și care, în cadrul activității lor cu grupuri vulnerabile, întâlnesc victime ale violenței și abuzului.
        Cursul  “Serviciile sociale șI drepturile omului. Aspecte specifice în lucrul cu victimele violenței și abuzului”,  organizat de către Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, a fost susținut de către experți norvegieni care au prezentat metode de lucru interesante.

        “Mă bucur că am participat la acest curs, am venit acasă cu un bagaj de informații și tehnici de lucru noi. Cei care au susținut cursul sunt cu adevărat profesioniști iar combinarea teoriei cu elementele practice a fost extrem de utilă deoarece prin jocurile de rol prezentate am reușit să asimilăm și să observăm lururi noi, detalii care contează atunci când lucrezi cu victime ale violenței și abuzului”, a declarat Diana Tarța.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...