vineri, 3 martie 2017

Activitate pe tema contracepției și prevenției, cu dr. Anamaria Szatmari

            Centrul de zi al Asociației Stea a fost astăzi, 3 martie a.c., gazda unei întâlniri a beneficiarilor cu doctorulAnamaria Szatmari, de la Cabinetul de planificare familială și contracepție Satu Mare.
           Activitatea face parte din campania “Iubește inteligent”, inițiată de Poliție, în parteneriat cu Spitalul Județean Satu Mare, Direcția Județeană de Sport și Tineret și alte instituții publice și organizații nonguvernamentale.
          Temele abordate au fost metodele de contracepție și metodele de prevenție a bolilor cu transmitere sexuală. Cei 13 tineri prezenți la activitate au învățat despre ce înseamnă folosirea mijloacelor de contracepție și despre riscurile la care sunt expuși în cazul sexului neprotejat. Tinerii au pus întrebări și au primit detalii și chiar informații despre care nu au știut înainte.
          Mulțumim doamnei doctor pentru activitatea de informare.
Centrul de zi al Asociației Stea a fost astăzi, 3 martie a.c., gazda unei întâlniri a beneficiarilor cu doctorul


Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...