miercuri, 15 februarie 2017

Tinerii de la Grădina Stea, la muncă în solarii

          Grupul de tineri implicați în proiectul „Grădina Stea” împreună cu asistentul social Mirela Molnar și voluntarul francez Adrien Aldebert au participat astăzi, 15 februarie, la o activitate practică de grădinărit.
          Acțiunea s-a desfășurat la solariile de pe terenul pus la dispoziție de către Primăria Satu Mare în cadrul proiectului sponsorizat de Fundația PACT, cu susținerea financiară a OMV Petrom, în cadrul programului de finanțare „Idei în Țara lui Andrei”.
         Tinerii au curățat de buruieni rândurile de spanac și au pregătit terenul pentru viitoarea cultură.

“Datorită temperaturilor scăzute, activitățile practice de grădinărit se desfășoară cu program redus. În schimb, tinerii beneficiază de activități pentru dezvoltarea abilităților de viață și cursuri teoretice de grădinărit la Centrul de zi al Asociației Stea", a declarat asistentul social Mirela Molnar.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...