sâmbătă, 30 aprilie 2016

Schimbă destine alături de noi !

Mulți dintre părinții copiilor cu care noi lucrăm sunt analfabeți. Direcționând 2% din impozit către Asociația Stea le puteți asigura o șansă la un viitor mai bun !

Descărcați formularele de pe site-ul nostru: http://www.asociatiasteasm.ro/


Prin „Campania 2%” realizată în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial - baza serviciilor sociale de calitate” finanțat prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România, am realizat cu sprijinul voluntarilor și a beneficiarilor noștri o serie de expoziții și un flash-mob în comunitate. Astfel am reușit să punem în valoare talentul copiilor participanți la atelierele „MeșteșugArt” în cadrul centrului nostru de zi. Obiectele artizanale pregătite pentru Sărbătorile Pascale au fost deosebit de apreciate. Mulțumim tuturor celor care sprijină munca noastră !

Proiectul este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014 în cadrul Fondului ONG in România. Acesta este realizat de către Asociația Stea, în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare în perioada 1 aprilie 2014 – 30 aprilie 2016.


Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

0 Comments