vineri, 20 septembrie 2013

Asociatia STEA la Ziua Portilor deschise de la Scoala din Madaras

           Astazi, 20 septembrie, Scoala generala cu clasele I-VIII din Madaras a fost gazda unei intalniri cu beneficiarii Asociatiei Stea, cu ocazia Zilei Portilor Deschise a Scolii din Madaras. Acest eveniment este parte a proiectului civic derulat de Asociatia Stea in parteneriat cu Scoala din Madaras, finantat de La Voix de l’Enfant si Solidarite Enfance Roumanie.
          Astfel, 10 copii si tineri ai strazii impreuna cu echipa Stea au participat timp de 2 ore la activitatile sportive si la ateliere mestesugaresti, pregatite de elevii si cadrele didactice special pentru acest eveniment.

“Copiii au fost foarte implicati in aceasta actiune, au interactionat bine si chiar s-au legat amicitii intre ei. A fost o experienta benefica si pentru elevii din Madaras caci au avut ocazia sa vada cu ce probleme se confrunta copiii si tinerii strazii din Satu Mare”, a afirmat Bogdan Pintea, reprezentantul Asociatiei STEA.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...