vineri, 13 septembrie 2013

Asociatia STEA a iesit la curatat afise


Astazi, 13 septembrie, 6 copii si tineri ai strazii beneficiari ai Asociatiei STEA impreuna cu un grup de 5 voluntari francezi recent sositi la Satu Mare, au iesit la o noua actiune de curatenie in comunitate. De data aceasta, atentia a fost indreptata inspre afisele diverse lipite ilegal prin statii de autobuze, pe stalpi si in alte locuri neamenajate.
Timp de cateva ore, s-a reusit curatarea statiei de autobuz de vis-a-vis de Biserica Ortodoxa din Soarelui precum si stalpii de sub Podul Decebal.
Realizata in parteneriat cu Primaria Satu Mare, la aceasta actiune a participat si consilierul Calin Tatar, din cadrul Serviciului de administrare a domeniului public care a declarat ca dupa curatirea zonelor care nu sunt destinate lipirii afiselor, controalele vor fi intensificate, iar cei care nu respecta legea vor fi aspru sanctionati.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...