vineri, 5 iulie 2013

Beneficiarii Asociatiei STEA, in tabara cu voluntarii francezi la Livada Mica

         In perioada 2- 6 iulie a avut loc o tabara de solidaritate sociala, desfasurata la centrul multifunctional proaspat inaugurat din Livada Mica.


               Tabara a fost organizata de catre comunitatea din Livada Mica condusa de parintele Blideran Olimpiu in colaborare cu un grup de elevi si profesori francezi din Cadrul Scolii MER (Maison Familiale Rurale). Obiectivul grupului de francezi a fost de a implementa un proiect de solidaritate sociala prin care tinerii sa isi dezvolte un sentiment de atentie si sprijin pentru cei din jur. Privitor la comunitatea din Livada Mica, acest eveniment se incadreaza in planul de actiune al comunitatii, prin care se urmareste de asemenea dezvoltarea unei atitudini de sprijinire a celor aflati in dificultate.


             Printre parteneri se numara si Asociatia Stea. 12 copiii si tinerii beneficiari ai acesteia care in decursul ultimului an s-au implicat activ in procesdul educativ precum si aceia care au reusit sa-si gasesca si sa-si mentina un loc de munca au fost recompensati cu participarea la aceasta tabara. Cu totii vor pastra in inimi aceste amintiri frumoase iar francezii impreionati de caldura cu care au fost primiti au promis ca vor face tot posibilul pentru a repeta experienta

                               
                         Copiii si tinerii strazii, in tabara cu voluntarii francezi la Livada Mica

0 Comments