miercuri, 12 iunie 2013

O carte pentru sufletul tau! – expozitie in Centrul Satmarului


                                
          “Fara carti, istoria e muta, literatura nu are glas, stiinta paralizata, iar gandirea si meditatia suspendate” (Barbara Tuchman)


          De cate ori nu vi s-a intamplat sa intrati intr-o librarie cu dorinta de a gasi o carte pentru sufletul dvs.? De cate ori nu ati plecat din librarie din cauza pretului piperat a cartii dorite? De cate ori nu v-ati pus seara in pat cu o dorinta apriga de lectura si ati constatat ca toate cartile din bibioteca personala le-ati parcurs deja, simtind nevoia de ceva nou? De cate ori nu ati intrat intr-un anticariat cu fiorii de a cauta “acea carte” care sa va atraga atentia si sa va incite sa o cititi? De cate ori nu ati vrut sa studiati o limba straina fara insa a va permite sa investiti in scumpele dictionare?



          Daca va regasiti in intrebarire de mai sus, va invitam sa ne vizitati expozitia de carti second-hand, vineri, 14.06.2013, in pasajul Corneliu Coposu, de la ora 14.00. Va oferim sansa de a alege o carte in schimbul unei donatii modice pentru Asociatia STEA. Expozitia cuprinde carti pentru toate varstele, pentru toate categoriile: ilustrate in limba franceza pentru pitici, dictionare de limbi straine, manuale de gramatica si literatura a limbii romana, atlase, ghiduri, carti psihologice, manuale de jurnalism, romane si multe multe altele.


          Asadar, ajutand Asociatia STEA - care se ocupa de educarea si integrarea in societate a copiilor si tinerilor strazii, cu 3 lei, 5 lei sau orice suma pe care sunteti dispusi sa o lasati in cutia de donatii, aveti posibilitatea achizitionarii cartii/cartilor dorite.

Va asteptam cu drag!

0 Comments