vineri, 14 iunie 2013

Asociatia STEA a participat la sfintirea centrului multifunctional din Livada Mica

         Joi dupa-masa, curtea vechii scoli din Livada Mica a prins viata. Peste 100 de persoane au participat la sfintirea si inaugurarea primului centru multifunctional, destinat tinerilor si copiilor din Livada Mica.



    Preotul protopop Ioan Socolan impreuna cu preotii Olimpiu Blideran, Gabriel Gorgan si Ioan Iosif Stark au oficiat slujba de sfintire, dupa care grupul Viata Noua a oferit spectatorilor momente artistice.


      Vechea scoala generala a fost renovata si transformata intr-un centru multifunctional de catre Grupul Viata Noua “Sfanta Mucenica Filofteia”, proiect realizat cu sustinerea Parohiei Ortodoxe Livada Mica si sub indrumarea preotului paroh Olimpiu Blideran.

“Acest centru a fost reabilitat din fondurile ale tinerilor ortodocsi din grupul GVN. Aici va avea loc tabara de vara pentru copiii si tinerii strazii beneficiari ai Asociatiei STEA cu care noi colaboram si sustinem activitati in comun. De asemenea, acest centru va fi locul in care vor continua orele de religie, cor, de chitara, modulul de calculatoare pentru copiii si tinerii din sat care nu au acasa acces la internet”, a spus parintele Olimpiu Blideran.


         Totodata, la acest centru vor fi adunate ajutoarele constand in haine si obiecte de mobilier pentru persoanele cu probleme financiare.
        La eveniment au participat si primarul localitatii Livada, Arthur Piricsi, presedintele Colegiului Asistentilor Sociali Satu Mare, Mihaela Motoc, echipa Asociatiei STEA, care a oferit un dar din suflet, realizat de copiii si tinerii strazi: o icoana pictata pe sticla, reprezentand-o pe Sfanta Mucenica Filofteia si o cruce realizata din sfoara impletita.






0 Comments