joi, 2 mai 2013

Curatenie in zona Adapostului de noapte din 14 M


         Astazi, 02.05.2013, 16 copii si tineri fara adapost,beneficiari ai Asociatiei STEA, impreuna cu 6 voluntari francezi, elevi ai Colegiului Franklin din Paris, au curatat zona din jurul Adapostului de noapte din cartierul 14 Mai.


     In urma acestei actiuni, realizate in parteneriat cu Primaria Satu Mare, au fost adunati peste 40 de saci cu deseuri, de pe spatiile verzi din zona si de pe trotuare.


         Dupa mediatizarea actiunii noastre de curatenie pe diguri, am fost sesizati de catre satmareni in legatura cu locurile murdare din municipiu. Am profitat de prezenta liceenilor voluntari din Paris care s-au aratat incantati de acest eveniment si am ales exact zona in care majoritatea beneficiarilor Asociatiei STEA isi petrec noaptea, responsabilizandu-i astfel  cu privire la mentinerea curateniei in orasul nostru.


Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...