luni, 15 aprilie 2013

Sera noastra este gata

 Daca tot am avut parte de o zi adevarata de primavara, cu mult soare si voie buna, am profitat de timp si am inceput munca afara. Copiii si tinerii care vin la Centrul de zi al Asociatiei STEA au construit o mica sera.
       
Activitatea de gradinarit este parte a proiectului StradAlternativa si isi propune sa-i invete si sa-i obisnuiasca pe copii si pe tineri cu munca. Astfel, prin educatia cu privire la importanta mucii si cum, ei constientizeaza ca isi pot produce singuri cele necesare traiului zilnic. Cei prezenti astazi la Centrul de zi au participat cu spor si incantare la aceasta actiune, iar sera este gata.

Aceasta nu este o activitate singulara, ea va fi urmata de un intreg program de astfel de actiuni, in cadrul carora vom planta diverse legume, flori, plante medicinale etc.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...