vineri, 26 aprilie 2013

Produsele noastre artizanale sunt gata pentru expozitie


        Astazi, 26 aprilie, ne-am concentrat atentia cu totii pe terminarea obiectelor artizanale pentru expozitia Asociatiei STEA.


         Astfel luni, 29 aprilie, de la ora 12.00 pana la ora 16.00 vom fi in Centrul Nou al Satmarului (pasajul Corneliu Coposu) unde ne vom expune creatiile hand-made. Aceste obiecte vor fi oferite cadou satmarenilor care vor fi interesati de activitatea noastra.


         La stabilirea ultimelor detalii ale evenimentului nostru de saptamana viitoare a participat si voluntara Asociatiei STEA, Filomena Finta, care a fost implicata si ea in realizarea abiectelor artizanale.
         Produsele constand in cosuri impletite, bratari si coliere din margele, suporturi pentru ghivece de flori din sfori etc. au fost realizate in cadrul programului MestesugArt (terapie ocupationala) de catre copiii si tinerii fara adapost care sunt beneficiari ai Asociatiei STEA.
Noi ne mandrim cu ele si va asteptam sa va oferim in dar un obiect la alegere!


Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...