joi, 4 aprilie 2013

Conferinta de presa 2% pentru Satu Mare

2% pentru Satu Mare


Directioneaza 2% ONG-urilor din Satu Mare!

          Completand formularul 230, disponibil atat pe internet cat si la sediile ONG-urilor, orice satmarean poate sa ajute comunitatea, poate sa contribuie la sustinerea activitatii organizatiilor non profit din judetul nostru, participand astfel la dezvoltarea propriei comunitati.
          In cadrul conferintei de presa organizate astazi in sala de sedinte a Directiei Generale a Finantelor Publice Satu Mare, directorul DGFP Satu Mare, Mircea Ardelean, a subliniat importanta redirectionarii acestui 2% din impozitul pe venit. Potrivit acestuia, anul trecut doar 30% dintre satmareni au ales sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit pentru actiuni caritabile si umanitare, restul banilor mergand la bugetul de stat, la care noi, satmarenii, prea putin avem acces.

          Organizat de catre Alianta ONG-urilor active din judetul Satu Mare, evenimentul s-a bucurat de participarea atat a mass-mediei locale cat si a persoanelor fizice si juridice interesate. In colaborare cu elevi ai Colegiului National “Mihai Eminescu”, care au sfidat vremea urata si ploaia, in fata sediului DGFP a fost creat un 2% in forma umana, spre surprinderea dar si aprecierea tuturor.


          Mesajul este unul profund: prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, orice satmarean contribuie la o viata mai buna, mai sanatoasa, mai curata, mai normala a celor care au fost privati de ea si ca o consecinta directa la cresterea bunastarii comunitatii sale.

         Doar completand un formular, fara a va costa absolut nimic, puteti salva vieti, puteti reda zambetul pe chipul unui copil, puteti face un bine, daruind din suflet.

Va multumim!

0 Comments