vineri, 5 aprilie 2013

O ALTFEL de masa pentru tinerii fara adapost


Astazi, copiii si tinerii fara adapost din Satu Mare, beneficiari ai Asociatiei Stea s-au bucurat de o masa copioasa. Darurile, constand in alimente – oua, cartofi, zahar, ulei etc. – au fost daruite din suflet de catre comunitatea din Livada Mica, prin intermediul parintelui Olimpiu Blideran.

Acest gest a fost un mod al comunitatii din Livada Mica de a recompensa progresele pe care le fac copiii si tinerii fara adapost care frecventeaza Centrul de zi al Asociatiei Stea, alaturi de care participa in mod frecvent la diferite actiuni socio-educative, sportive, religioase etc.

Schimband gustul zilnic al painii cu margarina sau gem, masa de astazi a fost un balsam pentru papilele gustative ale acestor suflete, fapt pentru care multumim din suflet comunitatii din Livada Mica si implicit, parintelui Olimpiu Blideran.
Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...