miercuri, 11 octombrie 2017

Azi a fost despre NEGOCIERE !

Sala de ședințe din cadrul Centrului de Agrement Ștrand Satu Mare a găzduit azi un nou atelier de dezvoltare pentru tineri. Participanții la programul de educație nonformală pentru tineri din cadrul proiectului „Voluntariat – resursă pentru comunitate 2017”, au făcut un nou pas important în pregătirea pentru provocările ce îi așteaptă în activitățile de voluntariat. 
Sub îndrumarea formatorilor experimentați din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare, tinerii au descoperit ce înseamnă negocierea, care sunt elementele sale definitorii, ce reacții tipice există în negociere, care sunt însușirile unui bun negociator, care sunt cele mai bune alternative în funcție de rezultatul urmărit.

Tinerii au fost foarte interesați de subiect implicându-se activ în activitățile care i-au pus în diverse situații practice să exerseze principalele tactici și tehnici de negociere.
Proiectul Voluntariat - resursă pentru comunitate 2017” este realizat de Asociația Stea în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare, cu finanțare și sprijin din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare.

0 Comments