luni, 30 octombrie 2017

Vernisaj expoziție foto „Voluntariat - resursă pentru comunitate 2017”


Asociația Stea în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare și cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare organizează în data de 31 octombrie 2017, cu începere de la ora 16.00 la Complexul de Educație Ecologică „Casa Verde” din Grădina Romei din Satu Mare, vernisajul expoziției de fotografie „Voluntariat – resursă pentru comunitate 2017”.

Expoziţia cuprinde 40 fotografii realizate de 16 tineri care pe parcusul ultimelor 4 săptămâni din cadrul proiectului cu același nume, au descoperit tainele artei fotografice sub îndrumarea fotografului profesionist, Ardelean Alexandru. Fotografiile surpind viziunea tinerilor cu privire la două teme de interes care duc la excluziune socială: consumul de droguri și discriminarea.

Expoziția este deschisă publicului în mod gratuit în perioada 31 octombrie - 7 noiembrie 2017, iar toi cei interesați sunt invitați să participe la vernisajul care prezintă roadele muncii acestor tineri uncenici fotografi. Acest eveniment va oferi prilejul descoperii și a altor rezultate obținute în cadrul proiectului „Voluntariat – resursă pentru comunitate 2017” derulat de Asociația Stea în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare și finanțat de către Direcția Județeană de Sport și Tineret Satu Mare, având ca scop creşterea gradului de implicare a tinerilor în viaţa comunităţii şi promovarea voluntariatului ca valoare personală şi resursă comunitară în judeţul Satu Mare.

Vă invităm să fim alături de acești tineri inimoşi şi sârguincioşi, la prima lor expoziţie de fotografie şi să le urăm, din tot sufletul, răbdare, atenţie şi noroc în cultivarea pasiunii lor pentru arta fotografică și folosirea talentului lor inclusiv în slujba comunității !!!

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziției la telefon 0361884330 sau mobil 0743174169, persoană de contact Bala Cristina, director.

Despre Asociaţia Stea
Asociaţia Stea este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în anul 2004 a cărei misiune este aceea de a contribui şi de a milita pentru respectarea drepturilor fiecărui copil şi tânăr, pentru ca acesta să se dezvolte ca parte a unei societăţi responsabile. Asociaţia Stea luptă împotriva cerşetoriei şi a exploatării copiilor şi tinerilor susţinându-i să devină independenţi prin educaţie şi obţinerea unui loc de muncă.


Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...