miercuri, 19 martie 2014

Eveniment de promovare a voluntariatului la Colegiul Economic Gheorghe Dragos din Satu MarePentru că dacă vrem să trăim într-o lume mai bună, trebuie sa contribuim la crearea ei”.
Mahatma Gandhi
 
Acesta este motto-ul sub egida căruia, în cadrul proiectului "Educaţie pentru viitor" pe care asociaţia noastră îl derulează cu sprijinul financiar al Fundaţiei Orange, a avut loc ieri, 19 martie 2014, o acţiune de promovare a voluntariatului în cadrul Colegiului Economic Gheorghe Dragoş din Satu Mare. Aceasta face parte dintr-o serie de evenimente pe care le vom organiza în cadrul unei ample campanii menită să încurajeze membrii comunităţii sătmărene (indiferent de vârstă, profesie sau ststut socio-profesional) să se implice alături de echipa noastră pentru sprijinirea accesului la educaţie a tuturor copiilor şi tinerilor.

Acţiunea de ieri a vizat informarea tinerilor liceeni despre multiplele beneficii ale voluntariatului şi despre oportunităţile de implicare pentru a contribui la ameliorarea unor probleme sociale şi dezvoltarea comunităţii noastre într-un loc mai bun pentru noi toţi.
Multumim Colegiului Economic Gheorghe Dragoş din Satu Mare pentru sprijinul acordat şi aşteptăm persoanele interesate de voluntariat să descopere acţiunile noastre contactându-ne prin diverse mijloace :
- Vizita la centrul de zi de luni pana vineri intre orele 10.00 - 17.00 : B-ul Octavian Goga nr.14, Satu Mare
- Telefon : 0361884330 sau 0743174169
- E-mail : asociatiastea@gmail.com
- Facebook : asociatiastea


“Implică-te alături de noi pentru a da o şansă acestor copii la o viaţă mai bună prin educaţie”.

Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...