vineri, 20 septembrie 2013

Asociatia STEA la Ziua Portilor deschise de la Scoala din Madaras

           Astazi, 20 septembrie, Scoala generala cu clasele I-VIII din Madaras a fost gazda unei intalniri cu beneficiarii Asociatiei Stea, cu ocazia Zilei Portilor Deschise a Scolii din Madaras. Acest eveniment este parte a proiectului civic derulat de Asociatia Stea in parteneriat cu Scoala din Madaras, finantat de La Voix de l’Enfant si Solidarite Enfance Roumanie.
          Astfel, 10 copii si tineri ai strazii impreuna cu echipa Stea au participat timp de 2 ore la activitatile sportive si la ateliere mestesugaresti, pregatite de elevii si cadrele didactice special pentru acest eveniment.

“Copiii au fost foarte implicati in aceasta actiune, au interactionat bine si chiar s-au legat amicitii intre ei. A fost o experienta benefica si pentru elevii din Madaras caci au avut ocazia sa vada cu ce probleme se confrunta copiii si tinerii strazii din Satu Mare”, a afirmat Bogdan Pintea, reprezentantul Asociatiei STEA.

Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...