marți, 4 iunie 2013

Femeile conservatoare din Satu Mare au adus zambetele pe chipurile copiilor saraci

         Organizatia Femeilor Conservatoare a facut azi o mare bucurie copiilor din familiile nevoiase, oferind alimente (ulei, paste fainoase, orez, supe la plic, faina de malai, margarina, pateuri, dulciuri) produse4 igienice dar si hainite si multe multe jucarii si rechizite pentru 17 copii ( cu varste intre 7 saptamani si 15 ani) din cele sase familii vizitate. Aceste familii sunt beneficiare ale Asociatiei STEA si traiesc in conditii extreme de grele.Aceasta campanie de ajutorare a acestor suflete a fost initiata de presedinta OFC, Oana Marghitas, ajutata de Valentina Ioana Pop si Larisa Barbos. Banii din care au fost cumparate alimentele si rechizitele au fost donati de catre membrii PC Satu Mare, iar sponsorul a fost Bomax Trading prin Piata REX Satu Mare.


Nu va putem descrie in cuvinte bucuria acestor micuti cand si-au primit darurile, iar noi le multumim OFC pentru acest gest minunat.

Niciun comentariu:

Program de formare în domeniul pedagogiilor digitale pentru profesioniști din centre de zi

  La sfârșitul lunii trecute am dat startul primului atelier de formare în domeniul pedagogiilor digitale organizat în cadrul proiectului “R...