joi, 6 iunie 2013

Asociatia STEA a marsat pentru promovarea valorilor civice

             Miercuri, 5 iunie, de la ora 13.00 s-a dat startul la marsul pentru promovarea valorilor civice. Alaturi de elevi si liceeni de la Scoala generala din Madara, Colegiul National “Mihai Eminescu”, Colegiul Economic “Gh. Dragos”, L:iceul Teologic “N. Steinhardt”, Tineretul Partidului Conservator, Consiliul Judetean al Elevilor Satu Mare si Clubul Leo, beneficiarii Asociatiei STEA au marsat in centrul Satmarului pentru solidaritate, toleranta, respect, grija fata de aproapele si fata de mediu, nediscriminare, civilizatie.

           Inarmati cu pancarde continand mesaje sugestive, peste 250 de tineri au atras privirile satmarenilor, totul culminand cu un show vesel oferit de percutionistul Cserei Csaba&Co in pasajul Corneliu Coposu.

        Aceasta campanie de sensibilizare a comunitatii face parte din proiectul “Promovarea valorilor civice” derulat de Asociatia STEA in parteneriat cu Popica Onlus – Italia, Solidarite Enfance Roumanie si La Voix de L’Enfant –Franta.

 Parteneri au fost si Primaria Satu Mare si Primaria Ardud.

Niciun comentariu:

Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

  Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. ...