luni, 3 iunie 2013

Mars pentru promovarea valorilor civice la Satu Mare

         Ne pregatim intens pentru marsul de maine. Am creat la Centrul de zi pancarde cu mesajele noastre. Miercuri, 5 iunie, de la ora 13.00, va avea loc marsul organizat de Asociatia STEA in cadrul proiectului de promovare a valorilor civice finantat de La Voix de l’Enfant si Solidarite Enfance Roumanie, in parteneriat cu Popica Onlus din Italia.


         La acest mars, care incepe din fata Catedralei Romano-Catolica vis-à-vis de Parcul central, vor participa peste 200 de copii si tineri de la scoli si licee din Satu Mare, care vor parcurge traseul de pe trotuarele din sensul giratoriu pana la Pasajul Corneliu Coposu unde vor fi lansate baloane pe ritmurile oferite de renumitul percutionist Cserei Csaba care s-a alaturat Asociatiei STEA in aceasta actiune.
        Evenimentul face parte din multiplele actiuni prin care, coordonati de echipa educativa a Asociatiei STEA, copiii si tinerii strazii isi insusesc valorile de solidaritate, respect, toleranta, grija pentru aproape si pentru mediu etc., transformandu-se in cetateni activi ai comunitatii din care fac parte. Marsul are rolul de a promova tocmai aceste valori.

                             

       Partenerii acestei actiuni sunt: Primaria Satu Mare si Primaria Ardud, Consiliul Judetean al Elevilor Satu Mare, CN “Mihai Eminescu”, Colegiul Economic “Gh. Dragos”, Liceul Teologic “N. Steinhardt”, Clubul LEO – aripa tanara a Clubului Lyons – elevi ai Liceului German.
        Invitam pe toti cei care impartasesc aceleasi valori sa fie solidari cu cauza noastra in aceasta actiune si in cele ce vor urma.

0 Comments